Skydebaneture

Flugtskydning


I Jydsk Akademisk Jagtforening har vi et stærkt sammenhold om skydetræningen. Vi tager ofte på flugtskydebane både omkring Aarhus, og til Vingsted hvor vi kan booke hele flugtskydebanen til foreningen. Der bliver trænet flere forskellige flugtskydnings discipliner, så vi er klar til jagtsæsonen. 

Turene på skydebanen giver et rigtigt hyggeligt sammenhold i foreningen, hvor vi lærer  hinanden endnu bedre at kende. JAJ sponsorerer endda de første 40 duer når vi tager afsted som forening. 

Skydning

Flugtskydningsinstruktører


I Jagtforeningen har vi flere uddannede flugtskydningsinstruktører som tager med på vores skydebaneture og kan give kyndig råd og vejledning for at forbedre din skydning. Det begrænses ikke kun til den klassiske kommentar "du er bagefter".


Instruktørerne er dygtige til at lære nye skytter at skyde med haglgeværet, og for de garvede som måske kæmper en smule med træfsikkerheden og måske har indlært et par unoder over årene, er vores instruktører  skarpe til at hjælpe med også at forbedre deres skydning. 

Er du interesseret i at blive en bedre haglskytte og forbedre din skydning i hyggeligt selskab er du mere end velkommen til at tage med på vores foreningsture. Alle er velkomne, uanset niveau. 

Vores instruktører

Riffelskydning

Træn med riflen

Træn med riflen

Udover flugtskydning tager foreningen jævnligt på riffelskydebanen i Skibby og Vingsted og træner vores færdigheder på både 100, 200 og 300 meter. Der bliver både skudt liggende, knælende og stående, og vi prøver også indimellem kræfter med skud til løbende vildt. 


Generelt på vores skydebaneture forsøger foreningen så vidt muligt at arrangere fælleskørsel fra Aarhus, så flest muligt kan komme med ud og få trænet sine færdigheder.